null

BALLIU

Balliu SL és una empresa de transport de viatgers amb més de cinquanta anys d’experiència al servei dels nostres clients. Estem ubicats al municipi termal de Caldes de Malavella, en un punt estratègic entre Barcelona i Girona. A més, som al costat de l’Aeroport Girona-Costa Brava.

Disposem de diversos permisos de transport —transport interior de viatgers, transport internacional de viatgers, certificat de la Comunitat Europea— i som membres del Costa Brava Girona Convention Bureau.

La qualitat total i la innovació, així com la responsabilitat i el respecte envers la societat i el medi ambient, han estat sempre els nostres compromisos principals. A Balliu SL ens esforcem per posar a disposició dels nostres clients un servei ampli, personalitzat, flexible i d’alta qualitat.

Oferim totes les garanties per al transport de persones: una flota de cotxes i autocars en renovació constant, manteniment i revisions periòdics, neteja i desinfecció diàries dels vehicles i un equip de professionals altament qualificats.

Treballem amb il·lusió i ens esforcem per fer les coses cada dia una mica millor, sempre amb l’objectiu final de prestar un servei de la màxima qualitat. Milions d’usuaris avalen la trajectòria de Balliu SL i la converteixen en una de les empreses de referència del sector.

Descobreix la selecció dels millors llocs de la Costa Brava i el Pirineu de Girona.
Aquells especials, els que són únics al món.

CONTACTA AMB NOSALTRES

NOM

COGNOM

EMAIL

TELÈFON

MISSATGE


MARTA CAMPENY MESTRES
C. Major 25
17455 Caldes de Malavella (Catalunya)

TRUCA

ENVIA UN EMAIL

WEB

XARXES SOCIALS