null

MAS COMELLES

Mas Les Comelles és un establiment d’agroturisme de luxe situat en un entorn privilegiat que ofereix una experiència singular basada en l’alta gastronomia i en un descans de la màxima qualitat. Disposem dels millors proveïdors en la categoria del descans (Hästens, probablement els millors llits del món) i treballem amb marques del prestigi de Bang & Olufsen (equips audiovisuals que marquen la diferència), Molton Brown (fragàncies i productes de bellesa), Santa & Cole (il·luminació i mobiliari interior)…

El nostre concepte gastronòmic es defineix per l’elevada qualitat de la matèria primera i per l’ús de productes d’arreu del món, en una cuina basada en la mínima intervenció que busca sempre l’essència i la màxima simplicitat. 

Entenem el luxe com una font de satisfacció personal, i el plaer com un luxe en si mateix. El nostre entorn i la cura per la coherència i la puresa en cadascun dels components que formen part del nostre concepte de descans fan del conjunt una experiència difícil d’igualar. 

Mas Les Comelles. Take a breath… 

Descobreix la selecció dels millors llocs de la Costa Brava i el Pirineu de Girona.
Aquells especials, els que són únics al món.

CONTACTA AMB NOSALTRES

NOM

COGNOM

EMAIL

TELÈFON

MISSATGE


VALERIA KOSS
Diseminado de Joanetes, s/n
17176 Joanetes (Catalunya)

TRUCA

ENVIA UN EMAIL

WEB

XARXES SOCIALS