null

VOL DE COLOMS

Viu una experiència única i irrepetible sobrevolant en globus aerostàtic el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, el millor exponent de paisatge volcànic de la península Ibèrica. Volar en globus és una manera diferent de viatjar; és flotar en l’aire, en calma i en silenci, i experimentar una sensació de llibertat absoluta. Durant 1 h 30 min seràs passatger del vent, brindaràs amb cava i degustaràs una coca de llardons mentre contemples els volcans de Catalunya amb una panoràmica de 360∞ i amb els Pirineus com a teló de fons. En dies clars podràs observar el Pedraforca, Montserrat, el Montseny, el Canigó i el mar Mediterrani. I després del vol en globus, per acabar, gaudiràs d’un esmorzar amb productes de qualitat de la zona. 

Oferim vols exclusius en parella i per a famílies. 

Disposem d’una cistella especial per a quatre passatgers (la cistella Confort Premium) equipada amb còmodes seients de pell, per contemplar el paisatge tot assaborint un bon esmorzar a 2.000 m d’altura.

Oferim un servei integral i de qualitat. Som un equip de professionals amb molts anys d’experiència i grans coneixedors del territori.

Apostem per la sostenibilitat i estem adherits a la CETS (Carta Europea de Turisme Sostenible). 

Descobreix la selecció dels millors llocs de la Costa Brava i el Pirineu de Girona.
Aquells especials, els que són únics al món.

CONTACTA AMB NOSALTRES

NOM

COGNOM

EMAIL

TELÈFON

MISSATGE


NÚRIA PLANAGUMÀ

C. Afores s/n
17811 Santa Pau (Catalunya)

TRUCA

ENVIA UN EMAIL

WEB

XARXES SOCIALS