null

CHARMING VILLAS

Charming Villas Catalonia és una central de reserves d’allotjament online especialitzada en habitatges selectes i de qualitat a Catalunya, principalment a la zona de la Costa Brava i el Pirineu de Girona.

Els nostres esforços se centren a seleccionar allotjaments situats en bones destinacions, còmodes i que estiguin ben equipats i mantinguts. Proporcionem als nostres clients descripcions acurades i imparcials de cada allotjament, i els ajudem a trobar el que millor s’adapta a les seves necessitats de vacances.

Disposem d’una àmplia cartera de finques de qualitat, tant a l’interior com a la costa, i les visitem totes personalment, seleccionant només les que compleixen els nostres elevats estàndards.

Un cop el client ha escollit una casa, ens posem a la seva disposició per ajudar-lo a planificar les vacances i per oferir-li tot un ventall de serveis addicionals, com ara cuiner privat, guies, lloguer de bicicletes, excursions o altres.

Descobreix els millors paratges de la Costa Brava i el Pirineu de Girona.
Espais únics al món, espais singulars i exclusius.

CONTACTA AMB NOSALTRES

NOM

COGNOM

EMAIL

TELÈFON

MISSATGE

PATRONAT DE TURISME COSTA BRAVA GIRONA SA tractarà les meves dades personals amb la finalitat de processar la meva sol·licitud de subscripció i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre les seves activitats, així com per complir les seves obligacions legals i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre altres activitats que es puguin ajustar al meu perfil. La política de privacitat indica com puc exercir els meus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició.

He llegit, entenc i accepto la Política de Privacitat*


RICHARD CALVIN

C. Sant Agustí 3
17850 Besalú (Catalunya)

TRUCA

ENVIA UN EMAIL

WEB

XARXES SOCIALS