null

LA FARINERA SANT LLUÍS

Gaudeix d’un espai emblemàtic i ple d’història amb la intimitat i l’exclusivitat que t’ofereix La Farinera Sant Lluís, un edifici modernista envoltat d’elegants jardins amb dos romàntics estanys, arbres plens de vida i molts racons encisadors. 

Descobreix els espais únics i amb personalitat que La Farinera Sant Lluís posa a la teva disposició per celebrar-hi els dies més màgics de la teva vida o per organitzar-hi l’esdeveniment que vulguis. Als majestuosos jardins que envolten la propietat hi trobaràs diferents ambients per acollir qualsevol tipus d’acte. Les sales interiors, lluminoses i amb una decoració versàtil i elegant, es poden adaptar per organitzar-hi presentacions de producte, jornades de formació, reunions d’empresa, activitats de team building, sessions de networking, workshops, sopars, còctels i festivals, entre moltes altres activitats.

Descobreix la selecció dels millors llocs de la Costa Brava i el Pirineu de Girona.
Aquells especials, els que són únics al món.

CONTACTA AMB NOSALTRES

NOM

COGNOM

EMAIL

TELÈFON

MISSATGE

PATRONAT DE TURISME COSTA BRAVA GIRONA SA tractarà les meves dades personals amb la finalitat de processar la meva sol·licitud de subscripció i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre les seves activitats, així com per complir les seves obligacions legals i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre altres activitats que es puguin ajustar al meu perfil. La política de privacitat indica com puc exercir els meus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició.

He llegit, entenc i accepto la Política de Privacitat*


JOSEP COSTA BOFILL

Ctra. N-II Km. 761,2
17706 Pont de Molins (Catalunya)

TRUCA

ENVIA UN EMAIL

WEB

XARXES SOCIALS