null

FINCA EL VENTÓS

A la Finca el Ventós fins i tot pots sentir el silenci

Aquest establiment incomparable s’alça al cor d’una impressionant finca forestal i ramadera de 400 hectàrees situada dins l’àmbit protegit del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.
 
Les vistes excepcionals, a una altitud de 840 m sobre el nivell del mar, abracen des de la vall de Núria i el Puigmal fins a la costa mediterrània; un marc natural que dota d’un valor incalculable l’entorn, on els clients poden fer múltiples activitats relacionades amb la natura i el turisme actiu.

Les sales d’estar amb llar de foc, les zones de relaxació i la piscina són alguns dels molts ingredients que ofereix aquest espai únic. La Finca el Ventós disposa d’un restaurant especialitzat en cuina selecta i de muntanya, a més d’un celler exclusiu amb una àmplia selecció de vins. El restaurant de la Finca el Ventós és un dels establiments gastronòmics recomanats per la Guia Michelin 2016.

La Finca el Ventós ofereix totes les comoditats. Entre altres elements, posa a la teva disposició dispositius tecnològics d’última generació, amb una sala de home cinema i una sala de reunions completament equipada.

Descobreix la selecció dels millors llocs de la Costa Brava i el Pirineu de Girona.
Aquells especials, els que són únics al món.

CONTACTA AMB NOSALTRES

NOM

COGNOM

EMAIL

TELÈFON

MISSATGE

PATRONAT DE TURISME COSTA BRAVA GIRONA SA tractarà les meves dades personals amb la finalitat de processar la meva sol·licitud de subscripció i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre les seves activitats, així com per complir les seves obligacions legals i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre altres activitats que es puguin ajustar al meu perfil. La política de privacitat indica com puc exercir els meus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició.

He llegit, entenc i accepto la Política de Privacitat*


Ctra. Sant Iscle de Colltort S/N
17174 Sant Feliu de Pellerols (Catalunya)

TRUCA

ENVIA UN EMAIL

WEB

XARXES SOCIALS