null

HOSTAL EMPÚRIES

L’Hostal Spa Empúries és un hotel familiar de quatre estrelles situat en un dels racons més singulars del país, ja que es troba a escassos metres d’Empúries, on es conserven els vestigis dels primers pobladors grecs i romans de la península Ibèrica.

En un entorn de pinedes i al peu de la platja del Portitxol, una petita cala amb vistes a tot el golf de Roses fins al cap Norfeu, els hostes poden contemplar una de les sortides del sol més belles de tot l’Empordà.

L’Hostal Spa Empúries ha estat el primer hotel d’Europa a obtenir la certificació LEED. A més, destaca per una proposta gastronòmica basada en el producte local, ecològic i de temporada, amb el peix de llotja com a protagonista. En aquesta mateixa línia, ofereix als seus hostes un spa amb tractaments i productes orgànics.

Descobreix la selecció dels millors llocs de la Costa Brava i el Pirineu de Girona.
Aquells especials, els que són únics al món.

CONTACTA AMB NOSALTRES

NOM

COGNOM

EMAIL

TELÈFON

MISSATGE

PATRONAT DE TURISME COSTA BRAVA GIRONA SA tractarà les meves dades personals amb la finalitat de processar la meva sol·licitud de subscripció i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre les seves activitats, així com per complir les seves obligacions legals i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre altres activitats que es puguin ajustar al meu perfil. La política de privacitat indica com puc exercir els meus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició.

He llegit, entenc i accepto la Política de Privacitat*


RAQUEL JARQUE
Platja del Portitxol S/N
17130 L’Escala (Catalunya)

TRUCA

ENVIA UN EMAIL

WEB

XARXES SOCIALS