null

MAS COMELLES

Mas Les Comelles és un establiment d’agroturisme de luxe situat en un entorn privilegiat que ofereix una experiència singular basada en l’alta gastronomia i en un descans de la màxima qualitat. Disposem dels millors proveïdors en la categoria del descans (Hästens, probablement els millors llits del món) i treballem amb marques del prestigi de Bang & Olufsen (equips audiovisuals que marquen la diferència), Molton Brown (fragàncies i productes de bellesa), Santa & Cole (il·luminació i mobiliari interior)…

El nostre concepte gastronòmic es defineix per l’elevada qualitat de la matèria primera i per l’ús de productes d’arreu del món, en una cuina basada en la mínima intervenció que busca sempre l’essència i la màxima simplicitat. 

Entenem el luxe com una font de satisfacció personal, i el plaer com un luxe en si mateix. El nostre entorn i la cura per la coherència i la puresa en cadascun dels components que formen part del nostre concepte de descans fan del conjunt una experiència difícil d’igualar. 

Mas Les Comelles. Take a breath… 

Descobreix la selecció dels millors llocs de la Costa Brava i el Pirineu de Girona.
Aquells especials, els que són únics al món.

CONTACTA AMB NOSALTRES

NOM

COGNOM

EMAIL

TELÈFON

MISSATGE

PATRONAT DE TURISME COSTA BRAVA GIRONA SA tractarà les meves dades personals amb la finalitat de processar la meva sol·licitud de subscripció i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre les seves activitats, així com per complir les seves obligacions legals i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre altres activitats que es puguin ajustar al meu perfil. La política de privacitat indica com puc exercir els meus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició.

He llegit, entenc i accepto la Política de Privacitat*


VALERIA KOSS
Diseminado de Joanetes, s/n
17176 Joanetes (Catalunya)

TRUCA

ENVIA UN EMAIL

WEB

XARXES SOCIALS