null

NATURALWALKS

Naturalwalks ofereix experiències relacionades amb la Natura i la cultura. Volem que el teu viatge sigui una oportunitat de gaudir amb qualitat, a la vegada que descobreixis els orígens de la nostra cultura a través de la natura, tant a diferents espais urbans –Girona- com als magnífics espais naturals que ens ofereix la Costa Brava fins els Pirineus.

Som professionals formats en el guiatge de Natura, especialitzats en l’ús dels recursos silvestres a la gastronomia -des de la  cuina tradicional fins a la cuina d’avantguarda- i la salut. Amb l’objectiu de fer conèixer el món de la cuina, la història i cultura més arrelada, sempre amb el més alt nivell de qualitat dels nostres serveis i amb la mirada atenta de responsabilitat i sostenibilitat cap al territori.

Ens agrada fer a mida el teu viatge o activitat perquè sigui una experiència única, per això, treballem només amb els millors professionals del sector.

Descobreix la selecció dels millors llocs de la Costa Brava i el Pirineu de Girona.
Aquells especials, els que són únics al món.

CONTACTA AMB NOSALTRES

NOM

COGNOM

EMAIL

TELÈFON

MISSATGE

PATRONAT DE TURISME COSTA BRAVA GIRONA SA tractarà les meves dades personals amb la finalitat de processar la meva sol·licitud de subscripció i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre les seves activitats, així com per complir les seves obligacions legals i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre altres activitats que es puguin ajustar al meu perfil. La política de privacitat indica com puc exercir els meus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició.

He llegit, entenc i accepto la Política de Privacitat*


BÀRBARA SCHMITT SOLÀ
El Marcus S/N
17401 Arbúcies (Catalunya)

TRUCA

ENVIA UN EMAIL

WEB

XARXES SOCIALS