null

CALA DEL PI

Situat a Platja d’Aro, al cor de la Costa Brava, l’Hotel Cala del Pi té accés directe a la tranquil·la cala que li dóna nom; alhora, està connectat a través del camí de ronda (10 minuts a peu) amb el turístic poble costaner de Platja d’Aro, on es pot trobar tota mena de serveis al llarg de tot l’any.

Aquest hotel boutique de 49 habitacions (parcialment amb terrassa), amb vistes panoràmiques sobre el mar Mediterrani, ofereix totes les comoditats d’un establiment de cinc estrelles. A més, disposa d’una zona spa de més de 600 m2 on podràs gaudir dels últims tractaments de bellesa, relaxació i benestar. L’accés a l’spa és lliure per als hostes cada dia de 9 a 21 h.

L’Hotel Cala del Pi està obert tot l’any. Les seves dues sales de reunions, equipades amb tota la tecnologia necessària, i un equip humà sempre al servei del client el converteixen així mateix en una opció perfecta per organitzar trobades d’empresa.

Descobreix la selecció dels millors llocs de la Costa Brava i el Pirineu de Girona.
Aquells especials, els que són únics al món.

CONTACTA AMB NOSALTRES

NOM

COGNOM

EMAIL

TELÈFON

MISSATGE

PATRONAT DE TURISME COSTA BRAVA GIRONA SA tractarà les meves dades personals amb la finalitat de processar la meva sol·licitud de subscripció i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre les seves activitats, així com per complir les seves obligacions legals i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre altres activitats que es puguin ajustar al meu perfil. La política de privacitat indica com puc exercir els meus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició.

He llegit, entenc i accepto la Política de Privacitat*


FRANCINA PRADA
Avda. Cavall Bernat 160
17250 Platja d’Aro (Catalunya)

TRUCA

ENVIA UN EMAIL

WEB

XARXES SOCIALS