null

HOTEL SANT PERE DEL BOSC

Aquest edifici emblemàtic consta de dinou suites, cadascuna de les quals ha estat dissenyada individualment amb l’únic objectiu de convidar els nostres clients a repetir l’estada i per cercar una atmosfera diferent en cadascun dels racons i allotjaments de l’hotel.

L’spa ofereix una àmplia varietat de tractaments (més de cinquanta) basats en la medicina aiurvèdica tradicional.

La gastronomia ocupa un lloc molt especial en aquest marc idíl·lic. El Restaurant L’Indià ha rebut diferents reconeixements, entre els quals destaca la concessió de la categoria d’«Hotel Gastronòmic». S’hi serveix una cuina natural, fresca i renovada, basada en la recuperació de receptes molt antigues, en un entorn que en si mateix és saludable, únic i inspirador.

A Sant Pere del Bosc Hotel & Spa ens esforcem perquè els nostres clients utilitzin els cinc sentits i gaudeixin d’un veritable «viatge emocional». En altres paraules, volem ser un punt de referència en què la cura d’un mateix i el creixement personal es converteixin en un hàbit.

Descobreix la selecció dels millors llocs de la Costa Brava i el Pirineu de Girona.
Aquells especials, els que són únics al món.

CONTACTA AMB NOSALTRES

NOM

COGNOM

EMAIL

TELÈFON

MISSATGE

PATRONAT DE TURISME COSTA BRAVA GIRONA SA tractarà les meves dades personals amb la finalitat de processar la meva sol·licitud de subscripció i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre les seves activitats, així com per complir les seves obligacions legals i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre altres activitats que es puguin ajustar al meu perfil. La política de privacitat indica com puc exercir els meus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició.

He llegit, entenc i accepto la Política de Privacitat*


REBECA LUCENA
Paratge Sant Pere del Bosc S/N
17310 Lloret de Mar (Catalunya)

TRUCA

ENVIA UN EMAIL

WEB

XARXES SOCIALS