null

SANTS METGES HOTEL

El Sants Metges Hotel està situat en un emplaçament privilegiat a la part més alta de la muntanya dels Sants Metges de Sant Julià de Ramis. Forma part de La Fortalesa, complex integrat en una antiga construcció militar de finals del segle XIX, juntament amb el Dor Museum, un museu de joieria i centre d’art. Ofereix unes vistes panoràmiques de 360º de les comarques de Girona.
Les seves 15 habitacions còmodes i elegants s’identifiquen amb noms de gemmes. L’hotel compte també amb un restaurant gastronòmic, l’Atempo, una piscina exterior, una zona de spa, garatge privat i un heliport.
El restaurant Atempo ofereix una cuina d’autor que combina creativitat i tradició, basada en el producte de proximitat. Tot sota el segell del Xef Executiu , Jordi Cruz, 3* Michelin al Restaurant ABaC de Barcelona.
L’exclusivitat, la passió, l’hospitalitat i l’atenció al detall, fan d’aquest hotel el lloc ideal per viure una experiència única, amb una arquitectura, un entorn singular i una identitat pròpia excepcionals.

Descobreix la selecció dels millors llocs de la Costa Brava i el Pirineu de Girona.
Aquells especials, els que són únics al món.

CONTACTA AMB NOSALTRES

NOM

COGNOM

EMAIL

TELÈFON

MISSATGE

PATRONAT DE TURISME COSTA BRAVA GIRONA SA tractarà les meves dades personals amb la finalitat de processar la meva sol·licitud de subscripció i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre les seves activitats, així com per complir les seves obligacions legals i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre altres activitats que es puguin ajustar al meu perfil. La política de privacitat indica com puc exercir els meus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició.

He llegit, entenc i accepto la Política de Privacitat*


Victoria Galobart
Carrer Major, s/n
17481 Sant Julià de Ramis

TRUCA

ENVIA UN EMAIL

WEB

XARXES SOCIALS