null

TOP SAILING CHARTER

Som especialistes en el lloguer de vaixells arreu del món.

El nostre servei diferenciador és que oferim atenció personalitzada 24 hores al dia i 7 dies a la setmana a tots els navegants que vulguin llogar un vaixell amb TSCH Group.

Tenim catamarans, velers, goletes, iots i megaiots de lloguer a la Mediterrània, a l’Atlàntic, al Pacífic, al Carib, a l’oceà Índic i en altres punts del món marítim.

Tria una destinació i un vaixell, i el nostre equip s’encarregarà de fer-te passar les vacances nàutiques a mida més fabuloses de la teva vida.

Descobreix la selecció dels millors llocs de la Costa Brava i el Pirineu de Girona.
Aquells especials, els que són únics al món.

CONTACTA AMB NOSALTRES

NOM

COGNOM

EMAIL

TELÈFON

MISSATGE

PATRONAT DE TURISME COSTA BRAVA GIRONA SA tractarà les meves dades personals amb la finalitat de processar la meva sol·licitud de subscripció i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre les seves activitats, així com per complir les seves obligacions legals i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre altres activitats que es puguin ajustar al meu perfil. La política de privacitat indica com puc exercir els meus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició.

He llegit, entenc i accepto la Política de Privacitat*


SERGI ALÓS
C. Francesc Macià 11
17257 Torroella de Montgrí (Catalunya)

TRUCA

ENVIA UN EMAIL

WEB

XARXES SOCIALS