Menu Buscar

Allotjament

Flateli

Costa Brava

Gestionem propietats amb ànima, cases i apartaments exclusius, amb essència de territori que representen el punt de partida per conèixer la regió amb confort i tranquil·litat.

D’una banda, disposem d’apartaments al Barri Vell de Girona, respectant l’arquitectura identitària de la ciutat, principalment finques senceres d’entre 6 i 8 apartaments reformats i decorats pensant en tots els detalls per estades curtes o per mesos. Amb capacitat entre 2 i 10 persones, molts d’ells amb espais exteriors.

D’altra banda, les Villes Flateli. Cases principalment empordaneses que ofereixen confort y exclusivitat per estades familiars o en grup, corporatives o lúdiques, amb espais amplis que permeten estar junts, però no barrejats.

Tenim Villes de costa i d’Empordà interior, terra que sentim molt nostra i que ens encanta donar a conèixer. L’Empordà te, a més de la preciosa Costa Brava, racons interiors meravellosos i una gran oferta per qualsevol època de l’any.

Costa Brava

Costa Brava

El nostre equip d’atenció al client ofereix serveis personalitzats, des de personal de neteja, servei domèstic, chef, teràpies de wellness, cangurs, fins a cobrir qualsevol necessitat del client durant la seva estada. També hem escollit detingudament serveis, activitats i experiències úniques que oferim als clients per ajudar-los a gaudir la nostra regió.

Contacte

Maria Rosa Reixach

Localització

Girona

Pàgina web

www.flateli.com

Correu electrònic:

info@flateli.com

Telèfon

+34 669 109 880

Xarxes Socials

Instagram Facebook

Costa Brava històries relacionades

Descobreix més

Catedral de Girona

La catedral de Santa Maria de Girona és un temple de referència. Aixecada entre els segles XI i XVIII, consta d’una gran nau gòtica que amb 23 metres d’amplària és l’espai gòtic més ample del món

Descobreix més

La Costa Brava i els pobles de sempre

Girona i la Costa Brava estan privilegiadament rodejades de restes medievals