Menu Buscar

Allotjament

Sallés Hotel & Spa Mas Tapiolas

Costa Brava

Les Suites Natura, dotades d’un exclusiu jardí solàrium, estan especialment concebudes per viure una experiència de la màxima exclusivitat

Les Suites Natura estan situades en una zona exclusiva del Sallés Hotel & Spa Mas Tapiolas. Aquest complex de tretze suites independents amb accés privat destaca per una arquitectura contemporània de línies depurades, perfectament integrada en l’entorn, i per un disseny obert i diàfan que es fon amb el paisatge.

Algunes suites disposen d’una espectacular piscina interior amb cascada, i altres, d’un gran jacuzzi doble. Cadascuna porta el nom d’una de les muntanyes o turons que s’albiren des d’aquest punt.
El seu equipament domòtic de darrera generació permet gaudir d’una estada còmoda i innovadora.

Les Suites Natura, dotades d’un exclusiu jardí solàrium, estan especialment concebudes per viure una experiència de la màxima exclusivitat, respirant la pau i la tranquil·litat que transmet el paisatge. A més, l’hoste hi pot gaudir de tots els serveis que ofereix l’hotel.

Costa Brava

Sallés Hotel & Spa Mas Tapiolas

Costa Brava

Sallés Hotel & Spa Mas Tapiolas

Contacte

Míriam Homs

Localització

Santa Cristina d'Aro

Pàgina web

www.hotelmastapiolas.com

Correu electrònic:

miriam@salleshotels.com

Telèfon

+34 972 837 017

Xarxes Socials

Facebook Twitter

Costa Brava històries relacionades

Descobreix més

Primavera

La primavera és una de les quatre estacions, comença el 20 de març i acaba el 21 de juny

Descobreix més

Llevar-se amb l’olor de pa

El Forn de Pa Casa Dalmau, a Rupià, és dels més antics i tradicionals de la zona, un lloc on trobar el pa de tota la vida