null

CORREDOR MATÓ

Corredor Mató et dóna la benvinguda a la professionalitat, l’honestedat i la seguretat en el mercat immobiliari. Actualment estem emergint de la crisi global i som testimonis d’una gran reestructuració en el sector immobiliari.

Creiem que és el moment de confiar en un equip de professionals per assegurar al màxim la rendibilitat i la seguretat de les teves propietats a la Costa Brava.

Corredor Mató és un negoci familiar consolidat, amb més de cinquanta anys d’experiència en els sectors immobiliari i turístic. El nostre equip humà està format per especialistes de diverses nacionalitats que respondran a tots els teus dubtes en el teu idioma.

Disposem de les millors propietats perquè puguis gaudir d’unes vacances meravelloses, des d’apartaments a primera línia de mar fins a magnífiques cases amb piscina privada.

Durant la teva estada, Corredor Mató et garanteix la millor atenció i un servei impecable, satisfent totes les teves necessitats.

Descobreix la selecció dels millors llocs de la Costa Brava i el Pirineu de Girona.
Aquells especials, els que són únics al món.

CONTACTA AMB NOSALTRES

NOM

COGNOM

EMAIL

TELÈFON

MISSATGE

PATRONAT DE TURISME COSTA BRAVA GIRONA SA tractarà les meves dades personals amb la finalitat de processar la meva sol·licitud de subscripció i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre les seves activitats, així com per complir les seves obligacions legals i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre altres activitats que es puguin ajustar al meu perfil. La política de privacitat indica com puc exercir els meus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició.

He llegit, entenc i accepto la Política de Privacitat*


SEBASTIÀ MORATÓ
C. Riera 6
17212 Tamariu (Catalunya)

TRUCA

ENVIA UN EMAIL

WEB

XARXES SOCIALS