null

MAS DE TORRENT

“La felicitat deu ser això”

Amb una ubicació privilegiada al bell mig de l’Empordà, prop de les millors platges de la Costa Brava i d’encisadors pobles medievals, Mas de Torrent és l’establiment de referència i el més emblemàtic de la regió, un lloc on l’exclusivitat es transmet en cada detall, on el temps s’atura.
Membre de la prestigiosa associació Relais & Châteaux, aquesta antiga masia catalana del segle xviii, actualment convertida en hotel, destaca per unes vistes espectaculars i uns jardins extraordinaris, així com per la seva elegància, excel·lència en el servei i cura pel detall.
Les seves 38 suites, 7 de les quals disposen de piscina privada, estan dissenyades per viure l’essència i el caràcter únic de l’Empordà. Sota la supervisió de Fina Puigdevall, xef del restaurant Les Cols, amb dues estrelles Michelin, l’oferta de restauració de l’hotel es converteix en una cita de referència. A més, disposa d’una piscina exterior, spa, salons privats i heliport. 

Allotjar-se al Mas de Torrent produeix una sensació que predomina sobre totes les altres: «la felicitat deu ser això».

Descobreix la selecció dels millors llocs de la Costa Brava i el Pirineu de Girona.
Aquells especials, els que són únics al món.

CONTACTA AMB NOSALTRES

NOM

COGNOM

EMAIL

TELÈFON

MISSATGE

PATRONAT DE TURISME COSTA BRAVA GIRONA SA tractarà les meves dades personals amb la finalitat de processar la meva sol·licitud de subscripció i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre les seves activitats, així com per complir les seves obligacions legals i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre altres activitats que es puguin ajustar al meu perfil. La política de privacitat indica com puc exercir els meus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició.

He llegit, entenc i accepto la Política de Privacitat*


ELISABETH FERRER
Afores de Torrent S/N
17123 Torrent (Catalunya)

TRUCA

ENVIA UN EMAIL

WEB

XARXES SOCIALS