null

PREMIUM TRAVELER BARCELONA

Som una agència amb cinc anys de trajectòria especialitzada en la creació de viatges a mida i vivències singulars principalment a Barcelona i a la resta de Catalunya.

Oferim una selecció dels millors allotjaments, tours privats, guies oficials, serveis VIP, experiències gastronòmiques, etc., sempre amb un tracte molt proper i personalitzat.

L’equip de Premium Traveler Barcelona està format per joves professionals amb experiència en el sector del turisme de luxe i amb un bon coneixement de les destinacions que proposem.

El nostre objectiu és oferir a cada client l’oportunitat de descobrir els llocs que visita de la manera més autèntica, atractiva i exclusiva possible, i sense haver-se de preocupar per res.

 

Descobreix la selecció dels millors llocs de la Costa Brava i el Pirineu de Girona.
Aquells especials, els que són únics al món.

CONTACTA AMB NOSALTRES

NOM

COGNOM

EMAIL

TELÈFON

MISSATGE

PATRONAT DE TURISME COSTA BRAVA GIRONA SA tractarà les meves dades personals amb la finalitat de processar la meva sol·licitud de subscripció i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre les seves activitats, així com per complir les seves obligacions legals i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre altres activitats que es puguin ajustar al meu perfil. La política de privacitat indica com puc exercir els meus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició.

He llegit, entenc i accepto la Política de Privacitat*


OSCAR BADOSA
C. Aribau 191, 2 2 A
08021 Barcelona (Catalunya)

TRUCA

ENVIA UN EMAIL

WEB

XARXES SOCIALS