null

VILLA PYRENEES

Villa Pyrenees es troba en un dels paratges més bonics del Pirineu, en una de les valls més àmplies i assolellades d’Europa, i és el millor lloc per gaudir de la tranquil·litat, la natura, la gastronomia espanyola i francesa i l’esport.
La casa està ubicada a la millor parcel·la de la prestigiosa urbanització del Reial Club de Golf Cerdanya, un dels camps de golf més antics d’Espanya (amb 27 forats i 2 recorreguts), envoltat per rius i integrat en l’entorn.
Villa Pyrenees Golf & Spa ocupa més de 6.000 m2, 1.000 m2 dels quals estan construïts. Amb capacitat per a 16 persones, disposa de 8 dormitoris i té accés directe al camp de golf. Càlida i elegant, ofereix una multitud d’espais acollidors, tant interiors com exteriors, que conviden al descans i al gaudi tant en família com amb amics, i tot això, acompanyat d’un servei fet a la vostra mida i del millor nivell que us pugueu imaginar.

Descobreix la selecció dels millors llocs de la Costa Brava i el Pirineu de Girona.
Aquells especials, els que són únics al món.

CONTACTA AMB NOSALTRES

NOM

COGNOM

EMAIL

TELÈFON

MISSATGE

PATRONAT DE TURISME COSTA BRAVA GIRONA SA tractarà les meves dades personals amb la finalitat de processar la meva sol·licitud de subscripció i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre les seves activitats, així com per complir les seves obligacions legals i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre altres activitats que es puguin ajustar al meu perfil. La política de privacitat indica com puc exercir els meus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició.

He llegit, entenc i accepto la Política de Privacitat*


Ieva Sliziute
Carrer Peric
17539 Bolvir de Cerdanya

TRUCA

ENVIA UN EMAIL

WEB

XARXES SOCIALS