Menu Buscar

Allotjament

Corredor Mató

Costa Brava

Corredor Mató et dóna la benvinguda a la professionalitat, l’honestedat i la seguretat en el mercat immobiliari.

Corredor Mató es una agència immobiliària especialitzada en el sector immobiliari des de 1960. La companyia actualment està dirigida per la tercera generació de la família que conserva el mateix objectiu: oferir un servei impecable per satisfer les expectatives dels nostres clients.

 

Disposem d’oficines a Tamariu i Llafranc, al cor de la Costa Brava, i a Barcelona. A Corredor Mató tenim una selecció de les millors propietats de lloguer de luxe on passar unes inoblidables vacances: des de magnífiques viles premium d’arquitectura contemporània fins a carismàtiques masies del segle XVII.

 

Corredor Mató també s’ofereix a organitzar els serveis de xef a domicili, taxis o vaixells privats i un servei de concierge que està a disposició dels clients en tot moment. El nostre equip humà està format per especialistes de diverses nacionalitats que respondran tots els seus dubtes en el seu idioma.

Costa Brava

Corredor Mató

Costa Brava

Corredor Mató

Costa Brava

Corredor Mató

Costa Brava

Corredor Mató

Contacte

Sebastià Morató

Localització

Tamariu

Pàgina web

www.corredormato.com

Correu electrònic:

sebas@corredormato.com

Telèfon

+34 972 620 016

Xarxes Socials

Facebook Instagram Youtube Pinterest

Costa Brava històries relacionades

Descobreix més

Catedral de Girona

La catedral de Santa Maria de Girona és un temple de referència. Aixecada entre els segles XI i XVIII, consta d’una gran nau gòtica que amb 23 metres d’amplària és l’espai gòtic més ample del món

Descobreix més

Ernesto Collado

Ernesto Collado és un apassionat comunicador i el creador de Bravanariz, una nova manera d’entendre la perfumeria