Menu Buscar

Espais singulars

La Farinera Sant Lluís

Costa Brava

Gaudeix d’un espai emblemàtic i ple d’història amb la intimitat i l’exclusivitat que t’ofereix La Farinera Sant Lluís.

Un edifici modernista catalogat per la Generalitat de Catalunya en una finca de 130 hectàrees privades envoltat d’elegants jardins amb dos llacs naturals, arbres plens de vida i molts racons encisadors.

Descobreix els espais únics i amb personalitat que La Farinera Sant Lluís posa a la teva disposició per celebrar-hi els esdeveniments més exclusius. Als majestuosos jardins que envolten la propietat hi trobaràs diferents ambients per acollir qualsevol tipus d’acte. Les sales interiors, lluminoses i amb una decoració versàtil i elegant, es poden adaptar per organitzar-hi presentacions de producte, jornades de formació, reunions d’empresa, activitats de team building, sessions de networking, workshops, sopars, còctels i festivals, entre moltes altres activitats. L’edifici disposa de 10 suites per allotjar-vos a més d’allotjament extra dins la mateixa finca a unes cases amb encant anomenades Masos Can Sot.

Costa Brava

Kissandchips – La Farinera Sant Lluís

Costa Brava

La Farinera Sant Lluís

El Ramo Volador

Costa Brava

Contacte

Marina Costa

Localització

Pont de Molins

Telèfon

+34 672 142 651

Xarxes Socials

Instagram Facebook

Costa Brava històries relacionades

Descobreix més

Un Celler al Cap de Creus

Situats a un cim del Cap de Creus, Martín i Faixó et convida a viure una experiència completa on menjar i beure cobren importància.

Descobreix més

Jordi Roca

Jordi Roca sempre ha estat el petit dels germans Roca, família dedicada a l’art
culinària, reconeguda mundialment i instaurada a Girona des de sempre