Menu Buscar

Experiències úniques

Restless Spirit

Costa Brava

Naturalesa en estat pur

La Costa Brava presenta una gran diversitat d’espais naturals d’increïble bellesa i contrast i ofereix la possibilitat de visitar ruïnes prehistòriques i grecoromanes, ciutats medievals i els tres museus del Triangle Dalinià, així com una multitud d’activitats esportives, culturals i de lleure que una tripulació coneixedora i amant del territori pot adequar als teus gustos i interessos, perquè gaudeixis al màxim de la teva estada.

Deixa’t sorprendre i descobreix uns escenaris que et captivaran. Autèntics paradisos amagats entre penya-segats, indrets singulars que s’enfilen entre mar i muntanya, sovint accessibles només en vaixell. Un espai ple de paisatges i racons que provoquen sensacions difícils d’oblidar.

I tot plegat, amb la millor gastronomia mediterrània. Respira profundament i gaudeix d’aquesta joia natural que és la Costa Brava i del seu clima a bord d’un vaixell oceànic perfectament preparat per al teu gaudi i confort.

Costa Brava

Restless Spirit

Costa Brava

Restless Spirit

Costa Brava

Restless Spirit

Costa Brava

Restless Spirit

Costa Brava

Contacte

Eva Plans

Localització

Roses

Pàgina web

www.restlessspirit.cat

Correu electrònic:

info@restlessspirit.cat

Telèfon

+34 607 50 47 21

Xarxes Socials

Instagram Facebook

Costa Brava històries relacionades

Descobreix més

La transperència de l’aigua

El Mediterrani de l’Empordà, per les seves costes rocoses, acostuma a estar fresc i cristal·lí

Descobreix més

Caterina Roma

Caterina Roma és una ceramista establerta a l’Empordà que treballa amb materials naturals per dur a terme les seves creacions