Menu Buscar

Allotjament

Hotel Palau Fugit

Costa Brava

Palau Fugit és més que un hotel, és una manera de veure, viure la vida plena en tots sentits

Es tracta d’un projecte de valors de la mà d’un equip de professionals experts que ofereix un servei de qualitat i de proximitat per a visitants que busquen un lloc diferent i tranquil, que els permeti descansar i tenir noves experiències.

El nostre luxe es troba en els petits detalls: cada material que s’utilitza, cada artesà amb qui es treballa i cada producte que s’ofereix té una raó de ser: la millor de les qualitats, el respecte per l’entorn gironí i una gran originalitat.

Costa Brava

Costa Brava

La sostenibilitat i proximitat és un dels principals valors de Palau Fugit. Es cuida cada detall al màxim per a oferir la millor qualitat en atenció, comunicació, espais i productes. S’ha dissenyat una experiència completa que comença des de la reserva i acaba molt més enllà del check-out.

Costa Brava

Costa Brava

En definitiva, Palau Fugit és més que un hotel. És un espai obert a l’art, la natura, les tradicions, la gastronomia, a Girona i al món. És un lloc on escapar per gaudir de totes aquelles petites coses que et fan sentir ple i que fan de la teva vida una vida plena.

Contacte

Alena Melnik

Localització

Girona

Pàgina web

www.palaufugit.com

Correu electrònic:

sales@palaufugit.com

Telèfon

+34 872 987 362

Xarxes Socials

Instagram

Estades històries relacionades

Descobreix més

Ser testimoni de la natura

El Ripollès és una comarca de Girona. On deixar-se portar i recórrer carreteres i camins.

Descobreix més

Un Celler al Cap de Creus

Situats a un cim del Cap de Creus, Martín i Faixó et convida a viure una experiència completa on menjar i beure cobren importància.